Theorie- en praktijklessen voor uw rijbewijs aan de kust

Al meer dan vijftig jaar vormt Rijscholen Brugge & De Kust veilige en bekwame chauffeurs. Bent u klaar om uw rijbewijs te halen? Schrijf u dan nu in! Wij hebben vestigingen in zowel Brugge, Oostende, Gistel als Blankenberge!

Must aan de kust
Van bromfiets tot autobus: bij Rijscholen Brugge & De Kust behaalt u elk type rijbewijs. U volgt bij ons theorie- en praktijklessen, en we begeleiden u naar het examen. Onze lesgevers zijn stuk voor stuk ervaren docenten, gebeten door het verkeer. U leert in heel korte tijd alle basisprincipes om te leren autorijden en krijgt gouden tips voor de finale proef. Bij uw inschrijving leggen we al uw lessen vast. Zo staan de afspraken tijdig in uw agenda en verkleinen we de kans op uitstel ... én afstel. Wilt u de volledige cursus in één week? Dat kan.

Flexibele uren
Met rijscholen in Blankenberge, Brugge, Gistel en Oostende is Rijscholen Brugge & De Kust altijd vlakbij. Te weinig tijd om uw rijbewijs te halen? Dat is geen excuus. Want u profiteert van flexibele uren. Zo volgt u lessen overdag, ’s avonds of in het weekend. Spijker uw rijvaardigheden bij op het gratis oefenterrein tegenover het examencentrum in Oostende.

Een leven lang leren
Bij Rijscholen Brugge & De Kust rijdt u niet alleen uw allereerste kilometers. Wij begeleiden u ook wanneer u al een rijbewijs hebt. We frissen de rij- en verkeersregels op en dompelen u onder in een cursus defensief rijden.

Rijscholen Brugge & De Kust… en u bent vertrokken!
Kijk op www.rijschooldekust.be voor meer informatie.

Rijbewijs AM: Bromfiets

Bromfiets klasse B

Theoretisch examen

Praktijk examen

Rijbewijs A : motor

Theoretisch examen
Praktische lessen
Praktijk examen

Rijbewijs B: auto

Wanneer beginnen met je opleiding?
Vanaf 17 jaar!

Theorie
Praktijk
Examen

Rijbewijs BE : personenwagen + aanhangwagen (+750 kg)
Rijbewijs C : vrachtwagen
Rijbewijs CE : vrachtwagen + aanhangwagen / trekker + oplegger
Rijbewijs D : autobus

Wat?

De lessen bestaan uit het technisch leren beheersen van het voertuig, de wegcode leren naleven, doch tevens word je opgeleid in defensief rijden, zowel in het stadsverkeer als op snelwegen.


Hoe?

De lessen worden gegeven in splinternieuwe moderne auto's, voorzien van dubbele pedalen en door de Staat gediplomeerde professionele lesgevers.


Wanneer?

Elke dag tussen 06.00 en 22.00 uur, ook op zaterdag en natuurlijk ook tijdens de vakantieperiodes.

Rijscholen Brugge & De Kust

Leren autorijden om uw rijbewijs te halen in de regio Oostende, Brugge, Gistel & Blankenberge